Gerookte Lekkernijen
De nieuwe rookgids voor fijnproevers
Het zelf roken van vis, vlees en groenten wordt door steeds meer mensen gewaardeerd. Logisch, want de smaak van zelf gerookte producten is veel subtieler en smakelijker dan van kant-en-klaar gekochte gerookte producten. Bovendien is een rookoventje heel eenvoudig in gebruik en is het roken zelf vaak binnen een half uur klaar. Deze geheel herziene editie van Gerookte Lekkernijen bevat een uitgebreid hoofdstuk over de technieken en mogelijkheden van het zelf roken, en een groot aantal nieuwe recepten tips en trucs. Daarmee is dit de nieuwe gids voor iedereen die deze heerlijke hobby zelf wil gaan beoefenen.
* Met duidelijke instructies voor het gebruik van de rookoven
* Met tips en trucs voor smaakvariaties en bereidingswijzen
* Rookaanwijzingen voor vis, kip, vlees, groenten, aardappelen, kaas en noten
* Inclusief een groot aantal recepten voor alle te roken producten
Het zelf roken van vis, vlees en groenten wordt door steeds meer mensen gewaardeerd. Logisch, want de smaak van zelf gerookte producten is veel subtieler en smakelijker dan van kant-en-klaar gekochte gerookte producten. Bovendien is een rookoventje heel eenvoudig in gebruik en is het roken zelf vaak binnen een half uur klaar. Deze geheel herziene editie van Gerookte Lekkernijen bevat een uitgebreid hoofdstuk over de technieken en mogelijkheden van het zelf roken, en een groot aantal nieuwe recepten tips en trucs. Daarmee is dit de nieuwe gids voor iedereen die deze heerlijke hobby zelf wil gaan beoefenen.
* Met duidelijke instructies voor het gebruik van de rookoven
* Met tips en trucs voor smaakvariaties en bereidingswijzen
* Rookaanwijzingen voor vis, kip, vlees, groenten, aardappelen, kaas en noten
* Inclusief een groot aantal recepten voor alle te roken producten
Auteur | | Cecile Thijssen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |