Bocuse - De nieuwe Franse keuken

Bocuse - De nieuwe Franse keuken

Met reden wordt Paul Bocuse beschouwd als een van de belangrijkste koks van zijn tijd. Hij heeft gezorgd voor een grondige vernieuwing van de Franse, en daarmee van de internationale keuken. Hij legt de nadruk op verse produkten, die hij zelf bij voorkeur koopt op de markten van Lyon. Hij bereidt ze op een manier die de ware smaak van de eersteklas ingrediƫnten volledig tot zijn recht laat komen. En al is hij een vernieuwer, hij heeft een groot respect voor de kooktraditie zoals die op het Franse platteland van generatie op generatie is doorgegeven

Auteur | Bocuse
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043931533
Boekomslag voor ISBN: 9780600634171
Boekomslag voor ISBN: 9789058563194
Boekomslag voor ISBN: 9789048307920
Boekomslag voor ISBN: 9789021598734


Boekn ©