Nieuwe Franse Keuken
Paul Bocuse - de chefkok onder de chefkoks, de ambassadeur van de onovertroffen Franse keuken - is de beste tradities van de Franse keuken steeds trouw gebleven. De nieuwe Franse keuken geldt als zijn basiswerk. Met meer dan duizend recepten ontsluiert Bocuse de geheimen van de fascinerende wereld van de Franse keuken, waarin vernieuwing en traditie hand in hand gaan en alleen het beste van het beste goed genoeg is. Culinaire Klassiekers is een serie van de Culinaire Boekerij: Binnen deze serie verschijnen klassieke kookboeken van bekende auteurs, die in geen enkele keuken mogen ontbreken.
In deze serie zijn inmiddels verschenen:
• Paul Bocuse, De nieuwe Franse keuken
• Marcella Hazan, De klassieke Italiaanse keuken
• Beb Vuyk, Groot Indonesisch kookboek
In deze serie zijn inmiddels verschenen:
• Paul Bocuse, De nieuwe Franse keuken
• Marcella Hazan, De klassieke Italiaanse keuken
• Beb Vuyk, Groot Indonesisch kookboek
Auteur | | Paul Bocuse |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |