Nieuwe Franse Keuken

Nieuwe Franse Keuken

Paul Bocuse - de chefkok onder de chefkoks, de ambassadeur van de onovertroffen Franse keuken - is de beste tradities van de Franse keuken steeds trouw gebleven. De nieuwe Franse keuken geldt als zijn basiswerk. Met meer dan duizend recepten ontsluiert Bocuse de geheimen van de fascinerende wereld van de Franse keuken, waarin vernieuwing en traditie hand in hand gaan en alleen het beste van het beste goed genoeg is. Culinaire Klassiekers is een serie van de Culinaire Boekerij: Binnen deze serie verschijnen klassieke kookboeken van bekende auteurs, die in geen enkele keuken mogen ontbreken.
In deze serie zijn inmiddels verschenen:
• Paul Bocuse, De nieuwe Franse keuken
• Marcella Hazan, De klassieke Italiaanse keuken
• Beb Vuyk, Groot Indonesisch kookboek

Auteur | Paul Bocuse
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024504121
Boekomslag voor ISBN: 9789043931533
Boekomslag voor ISBN: 9780600634171
Boekomslag voor ISBN: 9782080200952
Boekomslag voor ISBN: 9789026933707
Boekomslag voor ISBN: 9789021594835


Boekn ©