Basic patisserie

Basic patisserie

Een praktisch boek met de basisregels om zelf taarten, desserts, gebak en koekjes te maken.;;;Met tongstrelende foto's van Lennert Deprettere.Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met het nieuwe boek Basic patisserie is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden. Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen. Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.

Auteur | Christophe Declercq
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022334461
Boekomslag voor ISBN: 9789072975072
Boekomslag voor ISBN: 9789048319992
Boekomslag voor ISBN: 9789056159313
Boekomslag voor ISBN: 9789048318780
Boekomslag voor ISBN: 9789020985290


Boekn ©