Delicieus
De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon... Een boek voor smulpapen!
In dit boek voor smulpapen vind je artisanale taartrecepten uit onze kindertijd, magische chocoladegerechten, moderne en verrassende creaties en ovenverse ontbijtkoeken. Je werpt een blik binnenin de mooiste patisserieën, chocolaterieën en koffiesalons van Parijs. Het boek bevat ook een handige adressengids en een receptengids om thuis aan de slag te gaan. Met een voorwoord van Meester-Patissier Pierre Hermé
In dit boek voor smulpapen vind je artisanale taartrecepten uit onze kindertijd, magische chocoladegerechten, moderne en verrassende creaties en ovenverse ontbijtkoeken. Je werpt een blik binnenin de mooiste patisserieën, chocolaterieën en koffiesalons van Parijs. Het boek bevat ook een handige adressengids en een receptengids om thuis aan de slag te gaan. Met een voorwoord van Meester-Patissier Pierre Hermé
Auteur | | Pierre Herme |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |