De avonturen van de thuiskok
Dit boek is gegroeid uit de felgesmaakte culinaire verhalen die Peter Jacobs onder de rubriek De thuiskok wekelijks in de kwaliteitskrant De Standaard brengt
Proef mee van de persoonlijke culinaire ervaringen van deze kritische fi jnproever met de vlijmscherpe en tegelijk mierzoete pen
Met dertig haalbare recepten uit zijn persoonlijke kookschrift, sfeervol in beeld gebracht door fotograaf Wouter Rawoens
Een hartverwarmend en intiem kookboek
Peter Jacobs houdt van lekker eten en omgekeerd. Dit boek bevat meer dan dertig culinaire columns die eerder als de rubriek ‘De thuiskok’ verschenen in de krant De Standaard. Met een kritische blik en afwisselend vlijmscherpe en mierzoete pen belijdt Peter Jacobs zijn onvoorwaardelijke liefde voor de lekkere, eerlijke en eenvoudige keuken. Zo haalt hij zijn neus niet op voor een superheet Thais gerecht of een voedzame linzenschotel. Maar de smaak van een door oma bereide rijstpap blijft ook in zijn mond hangen, net als zoveel andere kook- en eetmomenten van vroeger en nu.
Het boek bevat ook dertig recepten, vakkundig verzameld in een kookschrift, voor wie zelf aan de slag wil. Gemakkelijk, maar smaakvol en vaak een tikje verrassend.
Wouter Rawoens zorgde voor de moderne en levendige fotografie van de vele kooksessies.
Een nieuw topboek van Peter Jacobs na het enorme succes van ‘Logeren bij Belgen/Nederlanders in Frankrijk’ en ‘be.st of Belgium’!
Proef mee van de persoonlijke culinaire ervaringen van deze kritische fi jnproever met de vlijmscherpe en tegelijk mierzoete pen
Met dertig haalbare recepten uit zijn persoonlijke kookschrift, sfeervol in beeld gebracht door fotograaf Wouter Rawoens
Een hartverwarmend en intiem kookboek
Peter Jacobs houdt van lekker eten en omgekeerd. Dit boek bevat meer dan dertig culinaire columns die eerder als de rubriek ‘De thuiskok’ verschenen in de krant De Standaard. Met een kritische blik en afwisselend vlijmscherpe en mierzoete pen belijdt Peter Jacobs zijn onvoorwaardelijke liefde voor de lekkere, eerlijke en eenvoudige keuken. Zo haalt hij zijn neus niet op voor een superheet Thais gerecht of een voedzame linzenschotel. Maar de smaak van een door oma bereide rijstpap blijft ook in zijn mond hangen, net als zoveel andere kook- en eetmomenten van vroeger en nu.
Het boek bevat ook dertig recepten, vakkundig verzameld in een kookschrift, voor wie zelf aan de slag wil. Gemakkelijk, maar smaakvol en vaak een tikje verrassend.
Wouter Rawoens zorgde voor de moderne en levendige fotografie van de vele kooksessies.
Een nieuw topboek van Peter Jacobs na het enorme succes van ‘Logeren bij Belgen/Nederlanders in Frankrijk’ en ‘be.st of Belgium’!
Auteur | | Wouter Rawoens |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |