Bakken zonder gluten

Bakken zonder gluten

Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.


Auteur | Emmelou Green
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789492537089
Boekomslag voor ISBN: 9789000385171
Boekomslag voor ISBN: 9789022338636
Boekomslag voor ISBN: 9789022338308
Boekomslag voor ISBN: 9789492537119
Boekomslag voor ISBN: 9789082446708


Boekn ©