Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn

Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.

De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.


Auteur | Anna Barnett
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090332819
Boekomslag voor ISBN: 9789022338308
Boekomslag voor ISBN: 9789090345420
Boekomslag voor ISBN: 9789000390472
Boekomslag voor ISBN: 9789048306930
Boekomslag voor ISBN: 9789043931557


Boekn ©