Tarte tatin

Tarte tatin



Superdik luxe bakboek


De beste recepten van de Franse patissier is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt. De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten. Of je nu een beginner bent of een volleerd banketbakker, dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken.

Auteur | Ginette Mathiot
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000336692
Boekomslag voor ISBN: 9789023012184
Boekomslag voor ISBN: 9789402600810
Boekomslag voor ISBN: 9789048319992
Boekomslag voor ISBN: 9789021588292


Boekn ©