Fruit en Groente
Fruit en groente zijn niet meer weg te denken uit de gezonde, internationale keuken: het zijn niet voor niets culinaire succesnummers - enerzijds vanwege hun enorme betekenis op het gebied van de voedingsfysiologie en anderzijds vanwege hun veelzijdigheid in de keuken.
In dit omvangrijke boekwerk vindt u goed onderbouwde informatie over een groot aantal groente- en fruitsoorten: verspreiding, teeltmethode, gebruik in de keuken en bijzonderheden over de smaak. Het uitgebreide deel over de keukenpraktijk geeft u waardevolle tips en helpt u met behulp van gedetailleerde foto's bij het vakkundig voorbereiden en bereiden van de producten.
Kruiden en specerijen complementeren en benadrukken de typische smaak van veel levensmiddelen. In een uitgebreid overzicht maakt u kennis met belangrijke internationale kruiden en specerijen en wordt u uitgenodigd een duik te nemen in de wereld van geuren en aroma's.
In dit omvangrijke boekwerk vindt u goed onderbouwde informatie over een groot aantal groente- en fruitsoorten: verspreiding, teeltmethode, gebruik in de keuken en bijzonderheden over de smaak. Het uitgebreide deel over de keukenpraktijk geeft u waardevolle tips en helpt u met behulp van gedetailleerde foto's bij het vakkundig voorbereiden en bereiden van de producten.
Kruiden en specerijen complementeren en benadrukken de typische smaak van veel levensmiddelen. In een uitgebreid overzicht maakt u kennis met belangrijke internationale kruiden en specerijen en wordt u uitgenodigd een duik te nemen in de wereld van geuren en aroma's.
Auteur | | Dorothee Seeliger |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |