Europa's chef-koks presenteren

Europa's chef-koks presenteren

In dit boek, dat een boeiend overzicht van de culinaire cultuur op het Europese continent biedt, zijn de lekkerste specialiteiten van Europa's beste chef-koks bijeengebracht. Ware fijnproevers en zij die dat graag willen worden, vinden in Eurodelices alles wat zij voor de samenstelling van het menu van hun keuze nodig hebben.
Recensie(s)
Kloek gebonden kookboek vol recepten van Europese topkoks. Recepten op menuvolgorde voor koude** en warme*** voorgerechten, voor hoofdgerechten met vis en zeevruchten****, voor vlees, wild en gevogelte*****, voor desserts******, gebak*******zonder aandacht voor groenten en bijgerechten. De recepten staan op twee pagina's: op de linker de ingredienten en een uitgebreide gerechtbeschrijving, op de rechter een gerechtfoto. Onderin, verdeeld over deze twee bladzijden vier werkfoto's met daarbij in cursief beknopte receptaanwijzingen. De moeilijkheidsgraad wordt aangegeven met 1 tot 3 sterren, maar het niveau is zeer pittig. Onduidelijk is de doelgroep waar deze uitgave op mikt. Professionele koks zijn allang met andere ideeen bezig: voor hen is dit boek hooguit een historische terugblik. Voor ervaren thuiskoks zijn de receptaanwijzingen echt onvoldoende. Afgesloten met een aantal basisrecepten, een alfabetisch biografisch overzicht (deels achterhaald) met pasfoto van de chefkoks en de patissiers (geen vermelding helaas welke recepten van welke kok), een woordenlijst en een receptenregister.

Auteur | Claudia Boss
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783833111624
Boekomslag voor ISBN: 9783829009461
Boekomslag voor ISBN: 9789057643507
Boekomslag voor ISBN: 9789066481862
Boekomslag voor ISBN: 9789044327588


Boekn ©