Le Cordon Bleu - Groente

Le Cordon Bleu - Groente

Als bijgerecht of als hoofdmaaltijd, niets is lekkerder en gezonder dan een gerecht met heerlijke verse groenten. Deze verzameling smakelijke recepten die voor u is samengesteld door de chefkoks van Le Cordon Bleu, bevat voor elk wat wils: van auberginekaviaar tot klassieke asperges met een hollandaisesaus.
Van 's werelds beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok. Le Cordon Blue deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudig te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.

Auteur | Kay Halsey (editor)
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829006255
Boekomslag voor ISBN: 9783829006279
Boekomslag voor ISBN: 9789021525136
Boekomslag voor ISBN: 9789061138327
Boekomslag voor ISBN: 9789082383546
Boekomslag voor ISBN: 9789002207501


Boekn ©