Le Cordon Bleu - Groente
Als bijgerecht of als hoofdmaaltijd, niets is lekkerder en gezonder dan een gerecht met heerlijke verse groenten. Deze verzameling smakelijke recepten die voor u is samengesteld door de chefkoks van Le Cordon Bleu, bevat voor elk wat wils: van auberginekaviaar tot klassieke asperges met een hollandaisesaus.
Van 's werelds beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok. Le Cordon Blue deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudig te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.
Van 's werelds beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok. Le Cordon Blue deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudig te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.
Auteur | | Kay Halsey (editor) |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |