Le Cordon Bleu - Pasta

Le Cordon Bleu - Pasta

Van een eenvoudige tagliatelle met paddestoelen tot een spectaculaire ravioli met pompoen en basilicumboter, Le Cordon Blue laat u zien hoe veelzijdig pasta is. Met verse groenten, kruiden, vlees en zeevruchten maakt u van spaghetti een stijlvol gerecht. Probeer eens zelf verse pasta te maken of creeƫr uw eigen variant op de vederlichte gnocchi.
Van 's werelds beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok. Le Cordon Blue deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudig te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.

Auteur | Le Cordon Bleu
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Vrije tijd & Hobby

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829006309
Boekomslag voor ISBN: 9783829006262
Boekomslag voor ISBN: 9783829006194
Boekomslag voor ISBN: 9781911621201
Boekomslag voor ISBN: 9789061138327
Boekomslag voor ISBN: 9783829006170


Boekn ©