De complete pastakeuken
Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een gerecht waar zoveel mensen zoveel van genieten als als pasta. De Italianen kunnen er niet zonder en namen daarom hun geliefde pasta mee toen ze massaal de grote zeeën overstaken op weg naar nieuwe werelden. Dit boek is een eerbetoon aan de eenvoud van de populaire klassiekers waar de Italianen al generaties lang van genieten. Daarnaast bevat het vernieuwde recepten met een modern tintje. De gerechten laten u proeven van het Italiaanse leven zonder dat u de keuken hoeft te verlaten.
- Klassieke sauzen, zoals de Italiaanse mama's ze maken.
- Volg de duidelijke aanwijzingen en maak zelf pasta.
- Eenvoudig te bereiden bijgerechten die van uw pastagerechten een complete maaltijd maken.
- Zeven speciale bladzijden met antwoorden op al uw vragen over antipasti, vleeswaren, olijven, kaas en brood.
- Wetenswaardigheden over historische gerechten en nuttige informatie over onbekende en ongewone ingrediënten.
- Klassieke sauzen, zoals de Italiaanse mama's ze maken.
- Volg de duidelijke aanwijzingen en maak zelf pasta.
- Eenvoudig te bereiden bijgerechten die van uw pastagerechten een complete maaltijd maken.
- Zeven speciale bladzijden met antwoorden op al uw vragen over antipasti, vleeswaren, olijven, kaas en brood.
- Wetenswaardigheden over historische gerechten en nuttige informatie over onbekende en ongewone ingrediënten.
Auteur | | Jody Vassallo |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |