Le Nez du Vin J.Lenoir 54 aromas, Franstalig
Le Nez du Vin. Jean Lenoir weet dat men zijn neus op geuren moet 'trainen' en hij stelde een set samen van een aantal geuren die men in rode wijn en witte wijn kan aantreffen. Een luxe étuis met 54 genummerde flesjes, natuurlijke essences bevattend. Tevens zijn hieraan kaartjes toegevoegd waarop explicaties staan vermeld 'per geur'. Een korte toelichtingen plus afbeeldingen zijn er eveneens op vermeld. De bedoeling hiervan is om de geur vast te stellen aan de hand van het nummer op het flesje. Le Nez du Vin J. Lenoir 54 Aromas Geurdoos met Franse begeleiding. Train je zelf om maximaal Aroma's en geuren te herkennen en te beschrijven. Echt iets voor de (aankomende) kenner. Fruitige aroma's Citrusvruchten: Citroen, Grapefruit, Sinaasappel Exotische vruchten: Ananas, Banaan, Litchi, Meloen Pitvruchten: Muskaatdruif, Appel, Peer, Kweepeer Rood fruit: Aardbei, Framboos, Rode aalbes Zwart fruit: Zwarte bes, Blauwe bosbes, Braam Steenvruchten: Kers, Abrikoos, Perzik Gedroogde vruchten: Amandel (en pitten), Gedroogde pruim, Hazelnoot Bloemengeuren: Egelantier, Acacia, Lindebloesem, Honing, Roos, Viooltje Plantaardige aroma's Groenten: Groene paprikaZwammen: Paddenstoel, Truffel, GistHoutgeuren: Cederhout, Den, ZoethoutGrasachtige geuren: Knoppen van zwartenbessenstruik, Hooi (gemaaid gras), Tijm, VanilleKruidige geuren: Kaneel, Kruidnagel, Peper, Saffraan, Leder Dierlijke Aroma's: Muskus, Verse boter, Geroosterd brood Branderige of geroosterde geuren: Geroosterde amandelen, Geroosterde noten, Gebrande suiker (karamel), Koffie, Bittere chocolade, Gerookt.
Auteur | | Jean Lenoir |
Taal | | Frans |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | | Kookboeken |