Het lekkerste uit wallonië
Op zoek naar uitzonderlijke
streekproducten van de Waalse regio
Tijdens hun tocht door Wallonië leren Chantal Van
Gelderen en Philippe Saenen ons de beste producten
uit hun streek kennen, door ambachtslieden bereid
en verdedigd, als erfgenamen van een lange traditie.
Het Waals landbouw- en voedselpatrimonium
getuigt van een echte levenskunst die producenten
en consumenten dichter bij elkaar brengt.
Deze eenvoudige maar authentieke producten zijn
een goudmijn voor de levensgenieters en stellen de
vaak radeloze consument gerust, want ze zijn de
uitdrukking van de juiste waarde van de dingen en
de zin voor gezond verstand.
streekproducten van de Waalse regio
Tijdens hun tocht door Wallonië leren Chantal Van
Gelderen en Philippe Saenen ons de beste producten
uit hun streek kennen, door ambachtslieden bereid
en verdedigd, als erfgenamen van een lange traditie.
Het Waals landbouw- en voedselpatrimonium
getuigt van een echte levenskunst die producenten
en consumenten dichter bij elkaar brengt.
Deze eenvoudige maar authentieke producten zijn
een goudmijn voor de levensgenieters en stellen de
vaak radeloze consument gerust, want ze zijn de
uitdrukking van de juiste waarde van de dingen en
de zin voor gezond verstand.
Auteur | | Van |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |