Ferrandi - Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies

Ferrandi - Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques—make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte—explained in more than 200 step-by-step instructions. Prepare 70 traditional to innovative recipes—Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine—with dishes designed to be shared.


Auteur | Ferrandi Paris
Taal | Engels
Type | E-book
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9782080294678
Boekomslag voor ISBN: 9782080270382
Boekomslag voor ISBN: 9782080248527
Boekomslag voor ISBN: 9782080433336
Boekomslag voor ISBN: 9782080415189
Boekomslag voor ISBN: 9782081513426


Boekn ©