Eggs

Eggs

This new edition of a bookshelf staple is a beautifully illustrated compilation of the best 100 egg recipes.

Each chapter focuses on a way to cook eggs, from boiling, frying, poaching to baking and scrambling, and illustrates how to make the perfect omelette, mousse, soufflé and custard.

Classic egg recipes are given a modern twist such as Hollandaise Sauce, Eggs Benedict, Lemon Soufflé, Crème Caramel and Pavlova with Summer Fruits. Exciting dishes boast new combinations of flavours or showcase a lighter, simpler style of cooking such as Soft Boiled Duck Egg with Asparagus Spears, Poached Egg Caesar Salad and Pistachio Crème Brulée.


Auteur | Michel Roux
Taal | Engels
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461430762
Boekomslag voor ISBN: 9789401441278
Boekomslag voor ISBN: 9789045209814
Boekomslag voor ISBN: 9789022336755
Boekomslag voor ISBN: 9789059561625
Boekomslag voor ISBN: 9789059565012


Boekn ©