Sauzen
Een heerlijke, zelfgemaakte saus geeft finesse aan de maaltijd en kan een simpel gerecht omtoveren tot iets heel speciaals, dat zelfs de meest verwernde smaakpapillen zal verleiden. Naast alle basisrecepten biedt dit boek recepten voor salsa's, pastasauzen en zoete sauzen. Ze zijn allemaal eenvoudig te maken en zullen de kroon op ieder gerecht vormen. Met zo'n ruime keuze weet u zeker, dat u voor elke gelegenheid iets van uw gading vindt.
100 Recepten om van te watertanden.
Duidelijke ingrediƫntenlijstjes en eenvoudige stap-voor-stapinstructies.
Bij elk recept een inspirerende fot van het eindresultaat.
100 Recepten om van te watertanden.
Duidelijke ingrediƫntenlijstjes en eenvoudige stap-voor-stapinstructies.
Bij elk recept een inspirerende fot van het eindresultaat.
Auteur | | Kirsten Verhagen (redactie, voor Tekstkader) |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | | Kookboeken |