Chocolade
In deze gids voor fijnproevers is de beste chocolade ter wereld op een unieke manier bijeengebracht. Chocolade die oneindig veel beter is dan de bekende en alom verkrijgbare merken. Voor de fijnproever is het maken van chocolade met zo'n serieuze aangelegenheid als het maken van wijn voor de wijnkenner. Duik eens in de wereld achter de reep en ontdek de exotische chocolades met kaneel en Earl Grey.
Recensie(s)
Na een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van chocolade en de diverse soorten geeft de auteur, een chocoladefijnproever en kenner, een kritische beschrijving van 79 chocolade-huizen uit heel de wereld. Het betreft 67 adressen in West-Europa, met het accent op Frankrijk en twaalf adressen in Amerika. Ze zijn verdeeld naar 'kleine handwerkslieden', middelgrote en commerciële merken en worden gekwalificeerd met behulp met een sterrensysteem. Bijzonder verzorgde uitgave met crèmekleurig pagina's voorzien van kleurenfoto's. Alleen geschikt voor de zeer grote en internationaal georiënteerde chocolade-liefhebber.
(Biblion recensie, G. Vijgen.)
Recensie(s)
Na een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van chocolade en de diverse soorten geeft de auteur, een chocoladefijnproever en kenner, een kritische beschrijving van 79 chocolade-huizen uit heel de wereld. Het betreft 67 adressen in West-Europa, met het accent op Frankrijk en twaalf adressen in Amerika. Ze zijn verdeeld naar 'kleine handwerkslieden', middelgrote en commerciële merken en worden gekwalificeerd met behulp met een sterrensysteem. Bijzonder verzorgde uitgave met crèmekleurig pagina's voorzien van kleurenfoto's. Alleen geschikt voor de zeer grote en internationaal georiënteerde chocolade-liefhebber.
(Biblion recensie, G. Vijgen.)
Auteur | | Chantal Coady |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |