Natuurlijk Oostenrijk

Natuurlijk Oostenrijk

De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven. Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn ontdekte ze de verrassende rijkdom van de Oostenrijkse keuken, van boer tot bord. Met ruim een kwart biologische landbouw loopt Oostenrijk voorop in de Europese Unie, en heeft in vele opzichten een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan. Producenten en chefs bewerken deze producten tot traditionele, maar tegenwoordig ook moderne gerechten. Laura’s oordeel in twee woorden: ‘Een schatkist.’ Proef zelf mee van de producten en gerechten die Oostenrijk culinair op de Europese kaart zetten en reis mee langs boeren, producenten en chefs.

Auteur | Laura de Grave
Taal | Nederlands
Type | Softcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038805986
Boekomslag voor ISBN: 9789461853233
Boekomslag voor ISBN: 9789053903421
Boekomslag voor ISBN: 9789463545990
Boekomslag voor ISBN: 9789461431820
Boekomslag voor ISBN: 9789461853431


Boekn ©