The future of food

The future of food

Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de gevolgen van de intensieve veehouderij voor het klimaat en het milieu zijn niet meer te ontkennen. De bio-industrie en dierenwelzijnsorganisaties staan al geruime tijd op gespannen voet met elkaar. En ook de impact van de industriële visserij op onze oceanen wordt steeds duidelijker. Overconsumptie heeft geleid tot een tweede pandemie: obesitas. Deze ontwikkelingen roepen de vraag op: hoe kunnen we onze groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden?

The future of food schetst de uitdagingen voor de landbouw, de voedingsindustrie en de retail van dit veelbesproken thema. Maar ook andere aspecten van de toekomst van ons voedsel komen aan bod: hoe evolueert de eetlust van de consument? En welke rol speelt straks de supermarkt nog? Dit boek neemt je mee op een boeiende tocht, van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hyper gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie. Heb jij al honger naar morgen?

  • Een gids voor professionals in food.
  • Een volledig overzicht van alle trends op het gebied van voeding.
  • Het vorige boek van Jorg Snoeck, The future of shopping, was Managementboek van het Jaar 2018.

Trefwoorden: future food voeding voedingssector voedingsindustrie handleiding


Auteur | Jorg Snoeck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Technologie & Bouwkunde

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789063695170
Boekomslag voor ISBN: 9789026359620
Boekomslag voor ISBN: 9789024445936
Boekomslag voor ISBN: 9789401478793
Boekomslag voor ISBN: 9780143114963
Boekomslag voor ISBN: 9789400410565


Boekn ©