Veilig voedsel

Veilig voedsel

Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding & Diëtetiek. Het geeft op heldere wijze inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel met een focus op de microbiologische kant. Daarnaast gaat het boek ook in op wetgeving en voedselveiligheidssystemen. Alle denkbare onderwerpen gerelateerd aan voedselveiligheid komen in dit boek aan bod, zoals de groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden ook de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen van voedsel zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubber.

Auteur | Roelina Dijk
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Technologie & Bouwkunde

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024418978
Boekomslag voor ISBN: 9789462363946
Boekomslag voor ISBN: 9789059566323
Boekomslag voor ISBN: 9789402178562
Boekomslag voor ISBN: 9781461450276
Boekomslag voor ISBN: 9789046813935


Boekn ©