Pizza & pasta

Pizza & pasta

Pizza en pasta met liefde bereid uit de beste ingrediënten!
De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediënten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers en kleine lokale producten. Al zijn recepten zijn gemakkelijk en snel te maken alhoewel het pizzadeeg enige uren gisttijd in beslag neemt maar dan krijg je ook de perfecte krokante pizzabodem. Met overheerlijke recepten voor authentieke Napolitaanse vullingen met pancetta, mozzarella en basilicum, ricotta, taleggio en gorgonzola.
Paolo's pastarecepten zijn ook al moeilijk te weerstaan: fusilli met pistachenoten, Parmezaanse kaas, gerookte ham en kerstomaatjes of een luxe kreeft pasta? De verrukkelijke aroma's van het smelten van kaas, ui, knoflook, tomaat en basilicum zullen je verrukken.

Auteur | Paolo Roberto
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789492440143
Boekomslag voor ISBN: 9789021681085
Boekomslag voor ISBN: 9789048308491
Boekomslag voor ISBN: 9789048311804
Boekomslag voor ISBN: 9789048320738


Boekn ©