Het ultieme pastaboek

Het ultieme pastaboek

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore

Auteur | Jeni Wright
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789463549073
Boekomslag voor ISBN: 9789048836901
Boekomslag voor ISBN: 9789048308491
Boekomslag voor ISBN: 9789036639231
Boekomslag voor ISBN: 9789045222615
Boekomslag voor ISBN: 9789048870493


Boekn ©