FIJNPROEVEN IN NEDERLAND
‘Fijnproeven in Nederland’ is een prachtig kookboek met portretten en culinaire recepten van 35 ster(ren)restaurants. Het hardcoverboek telt 230 pagina’s en wordt omschreven als een culinair kompas annex kookboek.
De fotografie springt in het oog. Vanuit het thema ‘Pure stardom’ zijn alle chef-koks zo echt mogelijk geportretteerd’, aldus uitgever Geen Blad voor de Mond. De chef-koks van 35 toprestaurants, goed voor in totaal 49 Michelinsterren, geven in het boek elk een recept prijs die bij hen op de kaart staat. Het boek is een sociaal project, waarmee meer dan 25.000 euro is opgehaald voor de voedselbank!
Met De Swarte Ruijter, De Heeren van Harinxma, Perceel, Chateau Neercanne, Fred, Kasteel Heemstede, De Librije, Koriander, Bretelli, De Hoefslag, De Kromme Dissel, De Lindenhof, De kromme Watergang, Parkheuvel, De Vlindertuin, De Lindehof, 't Nonnetje, Herberg onder de Linden, Ron Gastrobar, De Bloemenbeek, Bij Jef... en nog vele meer.
De fotografie springt in het oog. Vanuit het thema ‘Pure stardom’ zijn alle chef-koks zo echt mogelijk geportretteerd’, aldus uitgever Geen Blad voor de Mond. De chef-koks van 35 toprestaurants, goed voor in totaal 49 Michelinsterren, geven in het boek elk een recept prijs die bij hen op de kaart staat. Het boek is een sociaal project, waarmee meer dan 25.000 euro is opgehaald voor de voedselbank!
Met De Swarte Ruijter, De Heeren van Harinxma, Perceel, Chateau Neercanne, Fred, Kasteel Heemstede, De Librije, Koriander, Bretelli, De Hoefslag, De Kromme Dissel, De Lindenhof, De kromme Watergang, Parkheuvel, De Vlindertuin, De Lindehof, 't Nonnetje, Herberg onder de Linden, Ron Gastrobar, De Bloemenbeek, Bij Jef... en nog vele meer.
Auteur | | Laurens Oude Elberink |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |