De smaak van kokos
De eenvoudige kokosnoot zit boordevol gezonde voedingsstoffen
en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk,
kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte
kokos. In de keuken kun je er alle kanten mee op.
De smaak van kokos is ingedeeld op ingrediƫnt en staat vol heerlijke
hartige en zoete gerechten, van pittige kip met komkommersalade
en geroosterde groenten, tot pannenkoekjes met ahornbananen
en muesli met kokos & frambozen.
Kokos is goed voor onze gezondheid, want het is rijk aan seleen,
ijzer, calcium, magnesium, fosfor en vitamine C, E en B.
en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk,
kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte
kokos. In de keuken kun je er alle kanten mee op.
De smaak van kokos is ingedeeld op ingrediƫnt en staat vol heerlijke
hartige en zoete gerechten, van pittige kip met komkommersalade
en geroosterde groenten, tot pannenkoekjes met ahornbananen
en muesli met kokos & frambozen.
Kokos is goed voor onze gezondheid, want het is rijk aan seleen,
ijzer, calcium, magnesium, fosfor en vitamine C, E en B.
Auteur | | Emily Jonzen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |