Nederlandse streekgerechten en wetenswaardigheden  -   Smakelijke stamppot

Nederlandse streekgerechten en wetenswaardigheden - Smakelijke stamppot

Winterse gerechten en leuke wetenswaardigheden.

Bij stamppot denken veel mensen aan de winter en aan typisch Nederlandse eenpansgerechten met als basis aardappelen, groente en vlees. Iedereen kent wel zuurkoolstamppot of stamppot boerenkool met worst en de meesten hebben weleens stamppot rauwe andijvie met spekjes en kaas gegeten. En niet te vergeten de bekende hutspot met winterwortel, uien en klapstuk. Deze klassiekers vindt u natuurlijk terug in dit boek, maar er zijn veel meer verrassend lekkere stamppotgerechten. Wat dacht u van stoofstamppot uit de Ardennen en stamppot zuurkool Hawaï, of stamppot van zuurkool met mandarijntjes en kip? Stamppotten zijn er niet alleen voor de wintermaanden: denk eens aan stamppot veldsla, en stamppot rauwe andijvie is ook in andere seizoenen heerlijk. Ook vegetariërs komen ruimschoots aan hun trekken met de recepten in dit boek, zoals andijviestamppot met gebakken komijnekaas, stamppot Chinese kool of broccolistamppot met noten.

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081994903
Boekomslag voor ISBN: 9789464080339
Boekomslag voor ISBN: 9789059206984
Boekomslag voor ISBN: 9789054266471
Boekomslag voor ISBN: 9789059647893
Boekomslag voor ISBN: 9789075979404


Boekn ©