JAN Geen vlees

JAN Geen vlees

Steeds meer mensen zijn parttime vegetariër. Ze kiezen bewust om nog maar een paar keer per week vlees te eten, of koken liever met (duurzaam gevangen) vis. Omdat het beter is voor milieu en gezondheid, en je ook met groente eindeloos kunt variëren.
No-nonsense glossy JAN Magazine besteedt regelmatig aandacht aan een duurzame, gezonde en verantwoorde levensstijl. Volgens het idee van bewust leven. De eenvoudige keuken van JAN is ook gewoon ontzettend lekker en verleidelijk.
De allerbeste recepten 'zonder vlees' uit JAN Magazine zijn nu verzameld in dit mooi vormgegeven en aantrekkelijk gefotografeerde kookboek.
Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt.

Auteur | Ans De Vree
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022334898
Boekomslag voor ISBN: 9789024218462
Boekomslag voor ISBN: 9789025723705
Boekomslag voor ISBN: 9789021090016
Boekomslag voor ISBN: 9789021463551
Boekomslag voor ISBN: 9789022535288


Boekn ©