Wok en Fondue

Wok en Fondue

Wokken is een traditionele kooktechniek uit Azië. In de wok roerbak je groenten, vlees of vis in wat olie op hoog vuur. Eet hierbij rijst of noodles en je hebt een snelle, complete en gezonde maaltijd.
Oosters fonduen is ook gezond en vooral erg gezellig. Iedereen kiest aan tafel zijn favoriete ingrediënten en maakt ze ter plekke gaar in de hete bouillon. Als sluitstuk van de maaltijd kun je de bouillon opdrinken uit kleine kommetjes.
Oosters tafelen is niet te versmaden!

Auteur | Francis van Arkel (receptuur)
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432490
Boekomslag voor ISBN: 9781405441841
Boekomslag voor ISBN: 9789080703681
Boekomslag voor ISBN: 9789059204171
Boekomslag voor ISBN: 9789073191457
Boekomslag voor ISBN: 9781788794725


Boekn ©