Wok en Fondue
Wokken is een traditionele kooktechniek uit Azië. In de wok roerbak je groenten, vlees of vis in wat olie op hoog vuur. Eet hierbij rijst of noodles en je hebt een snelle, complete en gezonde maaltijd.
Oosters fonduen is ook gezond en vooral erg gezellig. Iedereen kiest aan tafel zijn favoriete ingrediënten en maakt ze ter plekke gaar in de hete bouillon. Als sluitstuk van de maaltijd kun je de bouillon opdrinken uit kleine kommetjes.
Oosters tafelen is niet te versmaden!
Oosters fonduen is ook gezond en vooral erg gezellig. Iedereen kiest aan tafel zijn favoriete ingrediënten en maakt ze ter plekke gaar in de hete bouillon. Als sluitstuk van de maaltijd kun je de bouillon opdrinken uit kleine kommetjes.
Oosters tafelen is niet te versmaden!
Auteur | | Francis van Arkel (receptuur) |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |