Rijst & co
Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire
bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya
uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West-
Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en
schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de
ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke
nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten
in Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest
veelzijdige producten ter wereld is.
Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst
als onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je koken
met diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord-
Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst
voor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor
een Peruaanse salade en pandanrijst voor een
Koreaanse bibimbap met rundvlees.
Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoorten
ter wereld en diverse kooktechnieken om deze te
bereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik
van de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel
en rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte
rijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts,
polloz arroz en meer.
Auteur | | Nisha Katona |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |