Sandwich speciaal

Sandwich speciaal

Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes!
De receptuur - dat afkomstig is uit de keuken van een van Parijs' meest gewaardeerde broodjeszaken: L'Épicerie Générale - gaat uit van werken met goe-de, biologische en lokale producten. Pure smaken, dát is waar het om draait.
Ciabatta met courgette en geitenkaas, baguette met spinazie of rauwe ham of landbrood met gedroogde worst en olijven; de meest sublieme en originele broodjes en sandwiches maak je voortaan eenvoudig zelf.

Auteur | Maud Zilnyk
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048317349
Boekomslag voor ISBN: 9789461433145
Boekomslag voor ISBN: 9789066114401
Boekomslag voor ISBN: 9789036636490
Boekomslag voor ISBN: 9789023011354
Boekomslag voor ISBN: 9789462500860


Boekn ©