Stoven grillen bakken braden in gietijzeren pannen
Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door de heerlijke recepten, welke speciaal zijn uitgekozen voor het gebruik van gietijzeren pannen en schalen. Of je nu kookt of bakt in een veelgebruikt gitzwart erfstuk van oma of een kleurige geƫmailleerde pannenset, gietijzer is geschikt voor elke taak in de keuken. Zo kan een Dutch oven worden gebruikt om kip te stoven tot het vlees smelt in je mond, een zware koekenpan om een malse biefstuk dicht te schroeien, een grillpan voor het bereiden van heerlijke kaastosti's.
'Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen' bevat meer dan 40 recepten die je uitdagen om elk type van dit veelzijdige kookgerei te gebruiken. Van zoete en hartige ontbijtgerechten tot klassieke stoofschotels en decadente nagerechten - er is een recept voor elke maaltijd van de dag en voor elke pan uit je verzameling.
'Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen' bevat meer dan 40 recepten die je uitdagen om elk type van dit veelzijdige kookgerei te gebruiken. Van zoete en hartige ontbijtgerechten tot klassieke stoofschotels en decadente nagerechten - er is een recept voor elke maaltijd van de dag en voor elke pan uit je verzameling.
Auteur | | Valerie Aikman-Smith |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |