Stoofbijbel

Stoofbijbel

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'


Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo libris logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048870547
Boekomslag voor ISBN: 9789048858019
Boekomslag voor ISBN: 9789048870813
Boekomslag voor ISBN: 9789048862627
Boekomslag voor ISBN: 9789048839834




Boekn ©