Puur Natuur - Vis, schaal- en schelpdieren
Dit boek in de reeks Puur natuur van de bekende Franse sterrenchef bevat 80 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten met vis, schaal- en schelpdieren.
Ducasse en de koks van zijn succesvolle kookschool in Parijs stelden de recepten voor dit boek op in samenwerking met diëtiste Paule Neyrat.
De receptuur is zeer toegankelijk en geschikt voor amateurkoks van elk niveau.
Het boek is rijkelijk geïllustreerd met schitterende foto's en met frisse, grappige tekeningen.
Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd omwille van zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan 20 restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal meer dan 20 Michelinsterren.
Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Ducasse en de koks van zijn succesvolle kookschool in Parijs stelden de recepten voor dit boek op in samenwerking met diëtiste Paule Neyrat.
De receptuur is zeer toegankelijk en geschikt voor amateurkoks van elk niveau.
Het boek is rijkelijk geïllustreerd met schitterende foto's en met frisse, grappige tekeningen.
Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd omwille van zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan 20 restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal meer dan 20 Michelinsterren.
Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Auteur | | Alain Ducasse |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |