Koken met bier

Koken met bier

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediƫnt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd. Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag.

Auteur | Martin Van Huijstee
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401449151
Boekomslag voor ISBN: 9789000366569
Boekomslag voor ISBN: 9789403661629
Boekomslag voor ISBN: 9789058269935
Boekomslag voor ISBN: 9789463543804
Boekomslag voor ISBN: 9789048305605


Boekn ©