KOKEN MET BELGISCH BIER

KOKEN MET BELGISCH BIER

Het is vooral de bedoeling van dit boek om de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot de grote klassiekers uit de Belgische, vaderlandse bierkeuken, zoals stoverij/stoofvlees ("carbonades flamandes") en beignetbeslag. Op zestig pagina's vind je recepten met bier, gaande van soepen tot nagerechten. Dit alles voorafgegaan door de geschiedenis van het het bier in het algemeen, het Belgisch bier in het bijzonder, brouwerijen, bierstijlen, musea, bierverenigingen, restaurants ... Misschien moet je een buitenlander zijn om te merken dat je hier te lande in een doodgewoon café al kunt kiezen uit een absoluut minimum van tien à vijftien biersoorten, dat alle biersoorten in hun eigen glas geschonken worden en dat de meeste cafébazen eerst een opleiding volgen om het bier op de juiste manier te behandelen.

Auteur | Eddy Keymolen
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789460310454
Boekomslag voor ISBN: 9789000366569
Boekomslag voor ISBN: 9789401449151
Boekomslag voor ISBN: 9789059566880
Boekomslag voor ISBN: 9789462547766
Boekomslag voor ISBN: 9789048305605


Boekn ©