Lekker lokaal

Lekker lokaal

In het kookboek Lekker lokaal laat culinair journalist Laura de Grave zien hoe je vegetarisch en simpel kunt koken met heerlijk lokale producten, mét een moderne en creatieve twist.

In Lekker lokaal laat Laura de Grave zien dat ons land een goudmijn is voor lekker eten en mooie producten. Als je tenminste weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is lekker en supervers. Daarnaast steun je zo lokale boeren, verminder je voedselkilometers en bevorder je de biodiversiteit.

Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens de lekkerste vegetarische gerechten mee maakt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of wortel-worstenbroodjes?

‘Duurzaamheid is een groot woord, maar Laura voegt de daad bij het woord. Inzichtelijk, lekker en haalbaar: dit is de toekomst.’ – Miljuschka Witzenhausen

‘Laura de Grave is dé keukenprinses van een nieuwe Nederlandse generatie.’ – Yvete van Boven


Auteur | Laura de Grave
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789492037879
Boekomslag voor ISBN: 9789493095793
Boekomslag voor ISBN: 9789461562883
Boekomslag voor ISBN: 9789401613354
Boekomslag voor ISBN: 9789461562548
Boekomslag voor ISBN: 9789461562135


Boekn ©