XIII Gent

XIII Gent

Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n aantrekkingskracht op hen uitoefent? Welke eet- en drinkplekjes raden zij aan?

XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun favoriete bezigheden, hun grote voorbeelden en hun vurigste passies.

Met bijna 40 recepten en 13 lijstjes met dé adressen, producten en iconen van de stad is dit rock-'n-roll kookboek een onmisbare culinaire gids voor je volgende uitstap in Gent.

Kobe Desramaults

Chambre Séparée
Olly Ceulenaere

Publiek
Gilles Bogaert

Taxi's & Upper
Anthony Snoeck

Volta
Tom Van Lysebettens

Cochon de Luxe
Marcelo Ballardin

Oak
Thomas De Muynck

Karel de Stoute
Kim Devisschere

Roots
Lore Moerman

Bodo
Matthias Devos

Vos
Jason Blanckaert

Aroy Aroy
Michaël Vrijmoed

Vrijmoed
Vilhjalmur Sigurdarson

Souvenir 2.0

Culinair recensent en food-writer Femke Vandevelde weet als geen ander de favoriete locaties, anekdotes en geheimen van chef-koks te achterhalen. Samen met foodfotograaf Pieter D'Hoop en zijn prachtige receptfoto's onthult ze het kloppend hart van de Gentse gastronomie.


Auteur | Femke Vandevelde
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401463560
Boekomslag voor ISBN: 9789058977199
Boekomslag voor ISBN: 9789020984545
Boekomslag voor ISBN: 9789058562500
Boekomslag voor ISBN: 9789490028497


Boekn ©