40 verbluffende desserts

40 verbluffende desserts

Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts op een uiterst creatieve manier. Daarnaast weet hij op meesterlijke wijze en met de nodige portie inventiviteit 20 originele topdesserts te ontwikkelen met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediƫnten en vormgeving! En ook voor mensen met een voedselallergie creƫerde hij met de grootste zorg 5 allergenenvrije desserts. Bart beschrijft de verschillende basisrecepten en technieken nauwkeurig, zodat zowel de amateurpatissier als de professional met het boek aan de slag kunnen.


Auteur | Bart Ardijns
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401445580
Boekomslag voor ISBN: 9789462501805
Boekomslag voor ISBN: 9789048301744
Boekomslag voor ISBN: 9789036628617
Boekomslag voor ISBN: 9789048856398


Boekn ©