Piet int Westvlams

Piet int Westvlams

De West-Vlaamse wortels van Piet Piet keert terug naar zijn roots: het beste uit het Westen 50 streekgerechten om duimen en vingers bij af te likken Een culinaire must voor de fans van 'Eigen Kweek' en 'Bevergem' Het succes van reeksen als Eigen Kweek en Bevergem toont aan dat het West-Vlaams ongelofelijk hot (= 'god' int Westvlams) is. En laat dit nu ook net de roots zijn van sterrenchef Piet Huysentruyt! In zijn sappige streektaal bereidt Piet een vijftigtal typisch West-Vlaamse gerechten met streekproducten. En vò wien dat 't nie verstoat: achteraan het boek staat de Algemeen Nederlandse vertaling van alle recepten. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - is en blijft de populairste tv-chef die Vlaanderen ooit kende. Hij verkocht meer dan 3,5 miljoen boeken. Zijn restaurant Likoké prijkt met een Michelin-ster.

Auteur | Piet Huysentruyt
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401490740
Boekomslag voor ISBN: 9789401471329
Boekomslag voor ISBN: 9789401479196
Boekomslag voor ISBN: 9789002214776
Boekomslag voor ISBN: 9789401412100
Boekomslag voor ISBN: 9789002210068


Boekn ©