De smaak van brood

De smaak van brood

Van broodeenvoudig tot luxueus Frank Deldaele is een gevestigde waarde in de bakkerswereld. Hij maakte een selectie van de succesvolste broodrecepten, van witbrood, bruinbrood, desembrood en meergranenbrood over luxebrood tot brioche. Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het rijs- en bakproces, zodat je gegarandeerd een geslaagd resultaat krijgt. Je vindt in dit boek de recepturen van onder andere een tijgerbrood, een yoghurtbrood, een hazelnoot-rozijnenbrood en een zonnebloem-pompoenpittenbrood. De recepten zijn geschikt voor zowel de hobbykok als de meest geoefende bakker. Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.

Auteur | Frank Deldaele
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401427487
Boekomslag voor ISBN: 9789020959178
Boekomslag voor ISBN: 9789048834839
Boekomslag voor ISBN: 9789462500297
Boekomslag voor ISBN: 9789020985290
Boekomslag voor ISBN: 9789492206237


Boekn ©