One Pro
Met het nieuwe One Pro kookboek met recepten van topchef Edwin Vinke kies je voor je eigen gezondheid en krijg je controle op je eigen lichaam en leven.
In samenwerking met One Pro heeft topchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang** voor het One Pro kookboek samen met zijn keukenteam bestaande recepturen teruggeschreven naar slechts één eiwit. Bestaande recepturen die van oudsher met veel meer eiwitten worden vervaardigd. Koken met één eiwit per maaltijd vergde de uiterste creativiteit van het hele team, omdat ze op zoek zijn gegaan naar nieuwe combinaties. Geen zware room- of botersauzen meer met boter en slagroom, maar een mousselinesaus op basis van kokosmelk en olie.
Fit van tafel
Edwin: ‘Als team zijn we teruggegaan naar de basis en hebben we nagedacht over vragen als: ‘Wat bindt een mayonaise en hoe ontstaat zo’n binding?’, ‘Hoe wordt een romige smaak gerealiseerd?’ en ‘Hoe blijft de smaak behouden waardoor een gerecht zo geliefd is geworden?’ als er in elk gerecht maar slechts één eiwit mag voorkomen. Dit was voor het hele team een bijzonder uitdagende, maar uitermate leerzame reis. De ervaringen van deze reis wil ik graag in dit boek met je delen. Gezondheid is immers ons grootste goed en daarom wil ik dat u met uw familie en vrienden fit van tafel gaat’.
In samenwerking met One Pro heeft topchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang** voor het One Pro kookboek samen met zijn keukenteam bestaande recepturen teruggeschreven naar slechts één eiwit. Bestaande recepturen die van oudsher met veel meer eiwitten worden vervaardigd. Koken met één eiwit per maaltijd vergde de uiterste creativiteit van het hele team, omdat ze op zoek zijn gegaan naar nieuwe combinaties. Geen zware room- of botersauzen meer met boter en slagroom, maar een mousselinesaus op basis van kokosmelk en olie.
Fit van tafel
Edwin: ‘Als team zijn we teruggegaan naar de basis en hebben we nagedacht over vragen als: ‘Wat bindt een mayonaise en hoe ontstaat zo’n binding?’, ‘Hoe wordt een romige smaak gerealiseerd?’ en ‘Hoe blijft de smaak behouden waardoor een gerecht zo geliefd is geworden?’ als er in elk gerecht maar slechts één eiwit mag voorkomen. Dit was voor het hele team een bijzonder uitdagende, maar uitermate leerzame reis. De ervaringen van deze reis wil ik graag in dit boek met je delen. Gezondheid is immers ons grootste goed en daarom wil ik dat u met uw familie en vrienden fit van tafel gaat’.
Auteur | | Vinke, E. |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |