Sambal

Sambal

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.

In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesiƫ te herkennen.

In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!


Auteur | Titi Waber
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432681
Boekomslag voor ISBN: 9789059568723
Boekomslag voor ISBN: 9789038809649
Boekomslag voor ISBN: 9789023016045
Boekomslag voor ISBN: 9789058041753
Boekomslag voor ISBN: 9789089897756


Boekn ©