Bouillon

Bouillon

Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels, maar ook heerlijk romige risotto en geurige currygerechten met steeds een van de 10 bouillons als basis. Bij elk recept vind je extra suggesties en variaties. Alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig te maken met gemakkelijk verkrijgbare producten.

Auteur | Vicki Edgson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045219431
Boekomslag voor ISBN: 9789045213491
Boekomslag voor ISBN: 9789492665201
Boekomslag voor ISBN: 9789048313303
Boekomslag voor ISBN: 9789046825297
Boekomslag voor ISBN: 9789028204478


Boekn ©