Bouillon

Bouillon

Bouillon is hot. Over de hele wereld openen bouillonbars hun deuren en bone broth is het nieuwste medicijn tegen veroudering. Het schijnt dat men in het koffie-liefhebbende New York 's ochtends al in de rij staat voor een shot bouillon in plaats van cafeïne! In dit boek zijn veertig hartverwarmende bouillonrecepten verzameld. Van klassieke runder-, vis- en groentebouillons tot bouillon van lam of paddenstoelen. Met tips en ideeën om van bouillon snel en gemakkelijk een gevulde soep te maken, en de beste internationale favorieten. Wat te denken van een krachtige Indonesische soto ajam of een verrassende Griekse kippensoep met citroen en ei? Of een zelfgemaakte Vietnamese pho met noedels of een pittige bouillon met miso en gember? Bouillon is makkelijk, gezond en beter comfortfood bestaat er niet. Bouillon is een uitstekend lunch- of voorgerecht en bovendien de ultieme opkikker op koude of grieperige dagen.

Auteur | Isabella van As
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045219431
Boekomslag voor ISBN: 9789048313303
Boekomslag voor ISBN: 9789492665201
Boekomslag voor ISBN: 9789046825297
Boekomslag voor ISBN: 9789089897435
Boekomslag voor ISBN: 9781607749318


Boekn ©