Bouillon
Bouillon is hot.
Over de hele wereld openen bouillonbars hun deuren en bone broth is het nieuwste medicijn tegen veroudering. Het schijnt dat men in het koffie-liefhebbende New York 's ochtends al in de rij staat voor een shot bouillon in plaats van cafeïne!
In dit boek zijn veertig hartverwarmende bouillonrecepten verzameld. Van klassieke runder-, vis- en groentebouillons tot bouillon van lam of paddenstoelen.
Met tips en ideeën om van bouillon snel en gemakkelijk een gevulde soep te maken, en de beste internationale favorieten. Wat te denken van een krachtige Indonesische soto ajam of een verrassende Griekse kippensoep
met citroen en ei? Of een zelfgemaakte Vietnamese pho met noedels of een pittige bouillon met miso en gember?
Bouillon is makkelijk, gezond en beter comfortfood bestaat er niet. Bouillon is
een uitstekend lunch- of voorgerecht en bovendien de ultieme opkikker op koude
of grieperige dagen.
Auteur | | Isabella van As |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |