Kookstudio - Aperos
Heerlijke hapjes en gerechtjes van hartig tot zoet van paté in deegkorst en rillettes tot pruimenclafoutis en frambozensoep. Zelfgemaakte honingmosterd, béarnaisesaus en aioli en natuurlijk ook kaasplateaus met wijnsuggesties. Kortom, de lekkerste hapjes en gerechtjes uit de Franse keuken in één overzichtelijk boek. Onderscheidende, trendy vormgeving. Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.
De recepten: terrine van eend, gehaktbrood, verrassingsbrood, verrines, carpaccio's, hamrolletjes, paté en croûte, quiches & cakes, geroosterde groenten, kleine salades, panna cotta, gepocheerd fruit, en nog veel meer De extra's: - 6 buffetideeën met 15 uitgebreide recepten en 30 makkelijk uitvoerbare ideeën - 6 kaasplateaus en 6 wijntips - een planning bij elk dinerbuffet.
De recepten: terrine van eend, gehaktbrood, verrassingsbrood, verrines, carpaccio's, hamrolletjes, paté en croûte, quiches & cakes, geroosterde groenten, kleine salades, panna cotta, gepocheerd fruit, en nog veel meer De extra's: - 6 buffetideeën met 15 uitgebreide recepten en 30 makkelijk uitvoerbare ideeën - 6 kaasplateaus en 6 wijntips - een planning bij elk dinerbuffet.
Auteur | | Carlo de Pascale |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |