Bar & food

Bar & food

Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar dj's. Een avond in Appelmans is altijd een feest. Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classics, after-dinneren biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste bar food. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj's voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans.

Auteur | Kasper Stuart
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028275
Boekomslag voor ISBN: 9789054668121
Boekomslag voor ISBN: 9789490028121
Boekomslag voor ISBN: 9789020966633


Boekn ©