Met vrienden van de smaak aan tafel
Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingrediënten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in België: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.
Auteur | | Didier Bastiaens |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |