Vier seizoenen vlees

Vier seizoenen vlees

Waar koop je het beste vlees en de
lekkerste bereidingen? Bij je Keurslager
natuurlijk.
De Keurslagers bieden zowel kwaliteit
als klantvriendelijkheid en staan garant
voor goede producten.
Dit mooi vormgegeven kookboek, uitgebracht
in samenwerking met de
Keurslagers, volgt de vier seizoenen en
biedt telkens de lekkerste recepten van
de tijd van het jaar op basis van vlees.
Gevogelte, runds, lams-, varkens- of
kalfsvlees, klassiek, exotisch of eenvoudig,
je vindt ze allemaal in dit mooie
kookboek!

Auteur | nvt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089891693
Boekomslag voor ISBN: 9781628603941
Boekomslag voor ISBN: 9789045201443
Boekomslag voor ISBN: 9789089897152
Boekomslag voor ISBN: 9789021557540
Boekomslag voor ISBN: 9780358513186


Boekn ©